• Home (current)
  • La Società
    Chi siamo Soci collettivi Collaborazioni tecniche Bilancio societario
  • Sezioni Regionali
  • Convegni e Formazione
    Eventi SINU Altri eventi Eventi patrocinati
  • Newsletters
  • Cerca
  • Come iscriversi
  • Area Soci:
  • Registrati
  • Login
  • English version
  • Passa al contenuto principale

SINU

Società Italiana di Nutrizione Umana

WHO –Nuovi parametri globali per i livelli di sodio in diverse categorie di alimenti

The World Health Organization (WHO) has established global benchmarks for sodium levels in foods across different food categories as part of WHO’s efforts in reducing the sodium intakes in populations. The setting of global sodium benchmarks is a very important step to facilitate reformulation of food products which contributes to drive progress in sodium reduction. These global benchmarks are intended to be complementary to ongoing national and regional efforts to set sodium targets. Global sodium benchmarks are intended to be useful for countries in setting national policies and strategies and for the ongoing dialogue between WHO and the private sector at the global level.
The publication presents the WHO sodium benchmarks established for various food categories and outlines the process and method through which the WHO sodium benchmarks have been established.

Consulta il documento


HOME

LARN IV revisione
NMCD
Meno sale più salute
Come iscriversi
Questionari
Il Punto su…
Congresso SINU 2019
Documenti SINU

LA SOCIETA'

Chi siamo
Soci collettivi
Collaborazioni tecniche
Biancio societario

FORMAZIONE

Eventi SINU
Altri eventi
Eventi patrocinati

NEWS

In evidenza
News recenti

CONTATTI

Sezioni regionali
Gruppi di lavoro
Privacy policy

SEGRETERIA SINU

c/o BioMedia srl
via Libero Temolo 4
20126 Milano
02 45498282
02 45498199
info@sinu.it

Copyright © 2019 SINU - Tutti i diritti riservati.


Un progetto realizzato da: BioMedia srl.

Recupera password

Presto Disponibile